Haku

Etsi reseptejä

Portobello-kvinoa-papu-pihvit

8–9 pihviä Ainekset: oliiviöljyä 6 isoa portobello-sientä pilkottuna parin timjaminoksan lehdet vastarouhittua mustapippuria ja merisuolaa 400 g tölkki voipapuja 4 isoa taatelia kivet poistettuna 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 2 rkl tahinia nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna 2 ...

Viljaton kasvislasagne

Tämä resepti on kasviksempi versio Syötävän hyvä -blogin viljattomasta ja lihaisasta kesäkurpitsalasagnesta. Lisäsin reseptiin munakoisoa sekä valkosipulia, ja korvasin jauhelihan soijarouheella. Juustoina käytin kaapista löytynyttä mascarponea ja cheddaria, kokeile sinäkin omilla lempijuustoillasi! Ainekset: 1 keskikokoinen ...

Suppilovahverokeitto

Hyvä keitto syksyn sienistä! Keittoon voi käyttää mitä tahansa metsiemme sieniä. Ihanaa esimerkiksi porkkana-inkivääri focaccian kera tarjoiltuna. Maukas suppilovahverokeitto 1 litra tuoreita suppilovahveroita tai 7 dl pakastettuja tai muutama kourallinen kuivattuja sieniä 2 sipulia loraus ...

Kesäkurpitsa-kikhernevuoka

Uuniruoka? Tylsää? Suuritöistä? Tämä uuniruoka kääntää päät, nenät sekä mielipiteet uunivuokaruokien mauttomuudesta tai mitäänsanomattomuudesta. Kesäkurpitsat, kikherneet ja suolatut cashew-pähkinät ovat helppoa ja hyvää syysruokaa rennolla otteella. Vuokaan sopii oikeestaan mikä tahansa vihannes. Pavut, parsakaali, porkkanaraaste ...

The ultimate syysillan chili

Chilit ovat oivallista ruokaa syksyyn. Voit vaihtaa pavut mieleiseksi ja vaihdella kasviksia kauden mukaan. Parasta jälkeä tulee, kun teet tomaattimurskan oikeista tomaateista.

Hawaijilaiset tofulohipihvit

Nämä helsinkiläisen Hoku-ravintolan innoittamat hawaijilaiset pihvit ovat sekä terveellisiä, helppoja valmistaa että todella maukkaita. Ja pysyvät kasassakin vielä! Hyvää vaihtelua arkiruokaan. 300 g (raakaa) ASC- tai luomumerkittyä kasvatettua lohta 250 g maustamatonta kiinteää tofua 3 ...

Paleofrittata

2–4 annosta 60 g manchegojuustoa 10 luomumunaa 1 rkl dijonsinappia suolaa ja pippuria 2 sipulia 1 valkosipulinkynsi 2 punaista paprikaa 250 g chorizomakkaraa (käytin vihreitä pitkiä papuja tämän tilalla) reilu kourallinen pieniä pinaatinlehtiä oliiviöljyä 2–4 ...