Haku

Etsi reseptejä

Sarin parsafrittata

8 henkilölle 10 Kananmuna 0,5 Luomukevytmaito 1,5 % (dl) 0,5 Suola (tl) 200 Fetajuusto rasvaa 10-13 g, lehmänmaito, suolaliemessä (g) 400 Parsa (g) 200 Herkkusieni (grammaa) 2 Ruokaöljy (rkl) 1 Punasipuli (kpl) 2 Valkosipuli (kynsi) ...

Karppaus-leipäset

3 henkilölle 80 Manteli (grammaa) 1 Leivinjauhe (tl) 3 Kananmuna 15 Juusto (g) 2 Curryjauhe (tl) Valmistusohjeet: Sekoita kaikki aineet vadissa vispaten, kunnes lopputuloksena on tasaista mönjää. Ota lusikka ja lusikoi leivinpaperille yhdeksän n. 8cm ...

Kurkkuraita

2 henkilölle 2 Bulgarian jogurtti rasvaa 3,9% (dl) 1 Juustokumina, jeera (tl) 0.25 Kurkku (kpl) 0.5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl) Valmistusohjeet: Kurkkuraita toimii intialaisen ruoan kuten curryn lisukkeena. 1) Leikkaa kurkku sentin kuutioiksi. 2) ...

Moutabal (munakoisotahna)

2 henkilölle 1 Munakoiso 1 Sitruunamehu (dl) 2 Seesamtahna, tahini (rkl) 5 Persilja (rkl) 0,5 Sormisuola (tl) Valmistusohjeet: Grillaa tai paahda munakoiso uunissa ylikypsäksi, n. 35 minuuttia, siten että kuori on täysin tummunut. Anna jäähtyä. ...

Ruokaisa fetasalaatti

4 henkilölle 100 Rucola (g) 50 Babypinaatti (g) 100 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g) 100 Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (g) 1 Kuskus (dl) 20 Oliivi, kalamata 3 Oliiviöljy (rkl) 1 Punaviinietikka (rkl) 0,5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus ...

Sinappi-savutofuleipä

4 henkilölle 0,25 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g) 0,25 Kurkku (kpl) 2 Sinappi (rkl) 2 Voi (tl) 4 Ruisleipä (viipale) Valmistusohjeet: 1. Paahda ruisleipä viipale. 2. Levitä leivälle margariini tai voi. 3. Leikkaa ...

Napostelupalat

4 henkilölle 1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g) 3 Oliiviöljy (rkl) 0,25 Kurkuma (tl) 2 Paprikajauhe (tl) 0,5 Korianteri, jauhettu (tl) 1 Soijakastike (rkl) 0,5 Appelsiini, kuorineen (kpl) 0,25 Chilijauhe (tl) 0,5 Valkosipulijauhe ...