Haku

Etsi reseptejä

Patéleivät Fortissimo

4 henkilölle 1 Patonki (250 g) 10 Oliivi 1 Paprika vihreä (kpl) 1 Paprika punainen (kpl) 284 Maissi jyvät (grammaa) 50 Tilli, tuore (grammaa) 2 Basilika, tuore (dl) 100 Kevätsipuli (g) 1 Voitattipaté (pakkaus 25 ...

Pähkinäpatee

8 henkilölle 1 Sipuli 2 Lehtiselleri 50 Voi (g) 170 Herkkusieni (g) 150 Maapähkinä (g) 100 Cashewpähkinä (g) 2 Kananmuna 1 Ruokakerma (dl) 0.75 Korppujauho (dl) 1 Vehnäjauho (rkl) 1 Sitruunamehu (rkl) 1.5 Suola (tl) ...

Suolamantelit

4 henkilölle 2 Manteli (dl) 1 Rypsiöljy kylmäpuristettu (tl) 0.5 Suola (tl) Valmistusohjeet: Levitä mantelit leivinpaperille uunipellille ja paahda niitä uunin ylätasolla 175–200 asteessa 5–10 minuuttia. Vahdi paahtumista, koska mantelit palavat helposti. Pyörittele mantelit ensin ...

Sienisalaatti ”kuten mummi sen teki”

10 henkilölle 600 Herkkusieni (g) 200 Purjosipuli (g) 2 Ruohosipuli (dl) 2 Basilika, tuore (dl) 1 Oliivi (dl) 2 Creme fraiche, ranskankerma (dl) 1 Sitruunamehu (rkl) 1 Mineraalisuola (tl) 0,5 Mustapippuri, rouhittu (tl) Valmistusohjeet: Kyllä ...

Anopin rosolli

10 henkilölle Anopin rosollissa ei taatusti ollut perunaa tai porkkanaa. Sehän oli punajuuren väristä koko salaatti. Eikä kastike ollut erikseen. Vai oliko? Miksette ole kirjoittaneet sitäkään ohjetta muistiin? Ainekset: 1 kg punajuuria Kastike 2 dl ...

Feikkimätimousse

4 henkilölle 200 Merilevämäti (g) 120 Smetana (g) 5 Tilli, tuore (rkl) 0.5 Punasipuli (kpl) 0.25 Mustapippuri, rouhittu (tl) Valmistusohjeet: Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa. Nauti uuniperunoiden kanssa tai leivän päällä. ...

Tuorejuusto-paprika-munakasrullat

4 henkilölle 300 Puuroriisi, sushiriisi, risottoriisi (g) 4 Norilevy, merilevä (kpl) 0.5 Piparjuuritahna, wasabi (rkl) 2 Paprika punainen (kpl) 85 Tuorejuusto rasvaa 30 g (g) 1 Ruohosipuli (rkl) 6 Kananmuna 1 Sokeri (tl) 1 Soijakastike ...