Haku

Etsi reseptejä

Tofubolognese

Rapeat tofumuruset tomaattikastikkeessa. Oiva tofubolognese arkiruoaksi.

Borssipiirakka

Rakastan punajuurta. Punajuuren takia toivon, että mahdollisimman pian kehitettäisiin toimiva entsyymivalmiste, joka pilkkoisi ruoasta myös fruktaaneja. Punajuuri on se ruoka-aine, jota todella kaipaan. Siksi olen kokeillut rajojani, kuinka paljon sitä siedän. Lopputulema on: en kovinkaan ...

Seesam-inkiväärisalaatti ja maapähkinävoikastike

Tämä salaatti vie lämpimälle makumatkalle syysiltoina. Salaatti on kätevä, sillä sitä voi loputtomiin varioida lisäämällä avokadoa, pähkinöitä, parsakaalia, pitkiä papuja tai kukkakaalia. Mikä milloinkin on tarjouksessa kaupassa tai mikä on jääkaapin perällä huomaamattomasti kituuttaen nahistunut ...

Portobello-kvinoa-papu-pihvit

8–9 pihviä Ainekset: oliiviöljyä 6 isoa portobello-sientä pilkottuna parin timjaminoksan lehdet vastarouhittua mustapippuria ja merisuolaa 400 g tölkki voipapuja 4 isoa taatelia kivet poistettuna 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 2 rkl tahinia nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna 2 ...

Gluteeniton mustapapu-mutakakku

Mustapapubrownieita on näkynyt monissa blogeissa ja halusin ehdottomasti ja estottomasti kokeilla raaka-ainetta sekä gluteenitonta leipomista. Ohjeen alkuperä on ihanasta Sydämmellä-blogista, pienin muokkauksin. Tulos: Täydellisen ihana mutakakku! Koostumus on aivan fantastinen: Tahmea sisältä ja rapsakka päältä, ...

Minttuinen marja-aroniahillo

Nyt ollaan perusasioiden äärellä. Eli hamstrataan hillopurkkeja ja keitellään pulpahtelevia soseita talven varalle. Tällä kertaa hillossa esiintyy kiinnostava urbaani tuttavuus, marja-aronia, jota ystäväni toi pussillisen saatesanoilla ”Sä keksit näistä varmaan jotain hyvää.” Marja- tai koristearoniat ...