Viheriäinen pasta

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Purjosipuli
6 Valkosipuli (kynsi)
70 Rucola (g)
1 Oliiviöljy (dl)
500 Pasta (g)
100 Parmesaanijuusto (g)

Valmistusohjeet:
Laita iso kattilallinen vettä liedelle, suolalla maustaen. Pilko purjo ja valkosipulit, ja lisää kiehuvaan veteen. Anna kiehua viitisen minuuttia.

Kalasta ainekset kattilasta, keitinveden säästäen. Nakkaa ainekset tehosekoittimeen tms, lisää satsiin oliiviöljy sekä rucola, ja sekoita pestomaiseksi tahnaksi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Kiehauta säästämäsi keitinvesi uudelleen, johon sitten lisätään pasta – esimerkiksi penne. Kun olet keittänyt pastan pakkauksen ohjeen mukaan, kaada vesi pois, ja valuta pasta.

Lopuksi kippaa pasta takaisin kattilaan, lisää kastike ja kuumenna hetki liedellä. Lisää vielä raastamasi parmesaaniraaste ja sekoita kevyesti, jonka jälkeen eikun ruokapöytään!

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 241 g

    CO2e / 100 g
  • 608 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille