Vegaaniset suklaa-kanelipiparit

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
2 Kaurajauho (dl)
1.5 Kaurahiutale (dl)
0.5 Kauralese (dl)
0.75 Raakaruokosokeri (dl)
2.5 Hunaja (rkl)
125 Margariini 80 % (g)
0.33 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
100 Suklaa tumma (grammaa)
0.75 Kaneli (tl)
1 Leivinjauhe (tl)
1 Vaniljasokeri (tl)

Valmistusohjeet:
1. Laita uuni läpenemään 200C – asteeseen.

2.Sekoita kuivat ainekset keskenään.

3. Lisää kuivien aineiden joukkoon rouhittu suklaa.

4. Lisää hyvin sekoitetut pehmeä margariini ja tofu aineiden joukkoon.

5. Lisää tarvittaessa soijamaitoa tai rypsiöljyä, jos taikina vaikuttaa kuivalta.

6. Nostele pellille lusikalla sopivan kokoisia nokareita ja jätä niiden väliin reilusti tilaa.

7. Paista uunin keskitasossa n.5-13 min piparien koosta riippuen.

8. Nosta valmiit, hiukan jäähtyneet piparit ritilälle jäähtymään.

Vinkki! Käytä hunajan tilalla siirappia tuomaan tummempaa makua tai korvaa suklaa vaikkapa pähkinöillä! Piparit ovat parhaimmillaan parin päivän tekeytymisen jälkeen.

Herkullisia herkkuhetkiä :)!!

Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 155 g

    CO2e / 100 g
  • 101 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille