Vegaaninen pasha

Lisätty 28.03.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

225 g maustamatonta soijatuorejuustoa
1 1/2 dl maustamatonta soijajugurttia
reilu 1 rkl vegaanista margariinia
noin 1 dl kauravispikermaa
1 dl sokeria
puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
vaniljasokeria, mantelirouhetta ja rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä silputtuna

Pehmitä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon jugurtti sekä pehmeä margariini. Sekoita tasaiseksi.

Lisää vatkattu kaurakerma, sokeri ja muut aineet, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.

Valuta seosta mieluiten ainakin yön yli. Jos sinulla ei ole pashamuottia, valutusastiaksi sopii myös kostealla suodatinpussilla tai sideharsolla vuorattu kahvinsuodatin tai siivilä.

Pashan ohje kirjasta: Vegaanin uusi keittokirja, Like 2010

Avainsanat:,

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille