Vegaaninen majoneesi

Lisätty 09.05.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 10m
  • Yhteensä: 10m

4,5 dl majoneesia

200 g kiinteää tofua valutettuna
4 rkl cashewpähkinöitä hienoksi jauhoksi jauhettuna
1 rkl sitruunamehua
1 rkl sokeria tai agavesiirappia
1,5 rkl dijonsinappia
1 tl omenaviinietikkaa tai riisiviinietikkaa
0,5 tl merisuolaa
6 rkl rypsiöljyä

Sekoita kaikki aineet öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimessa tai kulhossa sauvasekoittimella, kunnes seos on sileää.

Valuta öljy hitaasti joukkoon sykäyksittäin tehosekoittaen, kunnes saat mieleisesi paksuista majoneesia.

Seos säilyy jääkaapissa kannellisessa rasiassa jopa kaksi viikkoa.

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille