Vegaanin nokkoslettu

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
10 Soijajuoma, soijamaito, lisätty kalsiumia (dl)
10 Rypsiöljy kylmäpuristettu (rkl)
0,5 Mineraalisuola (tl)
5 Maissijauho, hienoksi jauhettu (dl)
2-4 Ruokosokeri (rkl)
0,5-1 Leivinjauhe (tl)
2,5 Mannasuurimo tumma (dl)
5 Vehnäjauho (dl)
3 Nokkonen (dl)

Valmistusohjeet:
Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää sitten loput ainekset.
Sekoita taikina ja voit hetken kuluttua alkaa paistamaan.
varo ettei levy ole liian kuuma. (asteikolla 1-6, 4 voi olla hyvä)

Paistoimme näitä mökillä, ensin söimme paputäytteen kanssa ja sitten jälkiruuaksi vielä siirapin kanssa, molemmat toimi hyvin!

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 33 g

    CO2e / 100 g
  • 168 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille