Valkosipuliset nuudelit

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
4 Valkosipuli (kynsi)
300 Nuudeli, riisi- (grammaa)
1 Kananmuna
200 Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % (grammaa)
100 Parsakaali brokkoli (grammaa)
1 Maissijauho, hienoksi jauhettu (rkl)
2 Soijakastike (rkl)
1 Sokeri (tl)
2 Kalakastike (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Liota nuudeleita n. 10min kuumassa vedessä. Valuta. Paista nuudeleita valuttamisen jälkeen pari minuuttia, lisää 1rkl soijakastiketta.
2. Paista toisella pannulla hienonnettu valkosipuli, lisää pannulle porsassuikaleet.
3 Riko kananmuna ja lisää se pannulle, jossa liha ja valkosipuli.
4. Lisää pannulle 2 rkl kalakastiketta, 1 rkl soijakastiketta, 1tl sokeria ja n. 1 dl vettä, sekä parsakaalit.
5. Kun parsakaali on kypsää, lisää pannulle maissijauho-vesiseos (1rkl maissijauhoa, 4 rkl vettä). Sekoita, kunnes liemi on suurustunut. Lisää pannulle nuudelit ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Päälle voi lisätä hieman pippuria, mutta suolaa ei kannata lisätä, koska sitä on paljon kalakastikkeessa ja soijassa.

Hiilijalanjälki

  • 247 g

    CO2e / 100 g
  • 475 g

    CO2e / annos

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille