Turkkilainen papupata

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
4 Papu ruskea/valkoinen (dl)
1 Punasipuli (kpl)
2 Valkosipuli (kynsi)
3 Oliiviöljy (rkl)
3 Tomaatti (kpl)
1 Juustokumina, jeera (tl)
1 Lehtipersilja (dl)
1 Mustapippuri (tl)
1 Valkoviini kuiva (dl)

Valmistusohjeet:
1. Huuhdo ja valuta pavut. Tähän ruokaan käyvät periaatteessa mitkä tahansa pavut, mutta suosittelen käyttämään mustapapuja.
2. Kuori ja silppua puna- ja valkosipuli. Kuullota muutama minuutti kattilassa tai korkeareunaisella pannulla öljyssä.
3. Kuutioi tomaatit. Lisää tomaatit ja mausteet pataan, mutta jätä osa persiljasta koristeluun. Kypsennä kunnes tomaatit ovat pehmenneet.
4. Lisää pavut ja valkoviini. Hauduta kunnes liika neste on haihtunut ja tomaatit soseutuneet.
5. Tarjoile esim. riisin tai couscousin kanssa.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 172 g

    CO2e / 100 g
  • 407 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille