Tofuricotta

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
400 Tofu, soijapapujuusto (g)
0.5 Cashewpähkinä (dl)
0.5 Ravintohiivahiutale (dl)
0.5 Oliiviöljy (dl)
2 Basilika, tuore (rkl)
Suola (tl)
Mustapippuri, rouhittu (tl)

Valmistusohjeet:
Murenna tofu ricottamaiseksi muruksi. Lisää muut aineet ja sekoita. Suolaa ja pippuria voi laittaa maun mukaan. Säilyy jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa vähintään viikon.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 197 g

    CO2e / 100 g
  • 122 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille