Tofubolognese

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Maustamaton, Luomu (pkt/270 g)
1 Rypsiöljy (rkl)
1 Sipuli
1 Laakerinlehti (kpl)
3 Valkosipuli (kynsi)
2 Tomaattimurska (dl)
200 Paseerattu tomaatti (g)
0,5 Soijakastike (dl)
0,5 Basilika, tuore (dl)
1 Oregano, kuivattu (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)

Valmistusohjeet:
Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Tofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen. Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia. Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 221 g

    CO2e / 100 g
  • 425 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille