Tofua, basilikanlehtiä ja paistettua riisiä

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
2 Rypsiöljy (rkl)
16 Valkosipuli (grammaa)
1 Chili, tuore (kpl)
270 Tofu, soijapapujuusto (g)
2 Kalakastike (rkl)
1 Soijakastike (rkl)
225 Riisi tumma (g)
1 Sipuli
0,5 Paprika (kpl)
0,5 Basilika, tuore (dl)

Valmistusohjeet:
Kuumenna öljy pannussa ja paista valkosipuli kullanruskeaksi. Lisää chili ja kuutioitu tofu ja anna tofun ruskistua. Lisää kalakastike, sokeri ja vaalea soijakastike. Lisää keitetty riisi ja sekoita hyvin. Lisää sipuli, paprika ja basilikanlehdet nopeasti sekoittaen. Tarjoile.

Erityspiirteet: Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 181 g

    CO2e / 100 g
  • 299 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille