Tofu-quiche

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
2 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
200 Vehnäjauho (g)
0,5 Punasipuli (kpl)
0,5 Paprika (kpl)
150 Maissi jyvät (grammaa)
0,5 Mustapippuri (tl)
1 Juustokumina, jeera (tl)
3 Soijakastike (rkl)
1 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
125 Voi (g)

Valmistusohjeet:
1. Sekoita jauhot ja voi tasaiseksi taikinaksi kulhossa (voit tarvittaessa lisätä taikinaan muutaman lusikallisen vettä).
2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle sekä reunoille ja esipaista 200 °C:ssa noin 10-15 minuuttia.

3. Ruskista punasipuli, maissi ja paprika kevyesti pannulla.
4. Kumoa pehmeät Tofut kattilaan ja lisää sekaan perunajauhot, mausteet ja hieman soijakastiketta. Kuumenna seosta hetki.
5. Kaada ja levitä seos tasaisesti piirakkapohjan päälle.

6. Lisää vihannekset ja leikkele kylmäsavu Tofusta ohuita suikaleita piirakan päälle.

7. Paista uunissa keskitasolla 200 °C:ssa kunnes pinta saa hieman väriä (noin 15 minuuttia)

Erityspiirteet:, , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 128 g

    CO2e / 100 g
  • 183 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille