Tofu-pyttipannu

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
8 Peruna
2 Sipuli
0,5 Auringonkukansiemen (dl)
0,5 Oliiviöljy (dl)
1 Juustokumina, jeera (tl)
1 Aromisuola/yrttisuola (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)
0,5 Puolukka (dl)

Valmistusohjeet:
1. Kuori tai pese perunat.

2. Pilko perunat ja Tofu pieniksi kuutioiksi.

2. Hienonna sipuli.

3. Sekoita auringonkukansiemenet, perunat, tofu ja sipuli keskenään laakealla uunipellillä.

4. Lisää öljy sekä mausteet ja sekoita.

5. Paista noin 30 minuuttia uunin keskitasolla 200 °C:ssa, välillä sekoittaen.

6. Jaa annoksiin ja koristele esimerkiksi tuoreella basilikalla tai jäisillä puolukoilla.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 44 g

    CO2e / 100 g
  • 106 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille