Tofu-piparjuurivuoka

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
2 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
3 Porkkana
1 Varsiselleri (kpl)
2 Vihreä papu/taitepapu (dl)
1 Soijakastike (dl)
2 Rypsiöljy (rkl)
6 Piparjuuritahna, wasabi (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Pilko selleri, porkkanat ja pavut.

2. Kuullota vihanneksia hetki pannulla.

3. Murenna tofu vuokaan ja lisää joukkoon loput ainekset.

4. Mausta soijakastikkeella makusi mukaan ja sekoita.

5. Paista uunissa 200 °C:ssa keskitasolla noin 40 min.

6. Tarjoile esimerkiksi keitetyn ohran ja vihersalaatin kera.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 70 g

    CO2e / 100 g
  • 132 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille