Tofu-limonello

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle

270 g tofua
1 rkl oliiviöljyä
30 g Voita
1 tl cayanepippuria
2 dl soija- tai kaurakermaa
1 rkl kasvisfondia
1 tl kurkumaa
2 valkosipulin kynttä
2 tl tuoretta inkivääriä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
1 dl maustamatonta jogurttia
150 g spagettia
tuoretta persiljaa

Valmistusohjeet:

Kuivaa ja kuutioi tofu. Kuumenna pannu ja lisää öljy ja voi. Ruskista tofu ja lisää cayannepippuri.
Sekoita joukkoon soijakerma ja kasvisfondi. Hauduta hetki. Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Lisää kastikkeeseen kurkuma, inkivääri, sitruunamehu ja hunaja. Jatka kypsennystä hiljaisella tulella. Lisää jogurtti ja suolaa maun mukaan.

Sekoita kastike hyvin valutetun pastan joukkoon. Ripottele halutessasi päälle parmesaanilastuja ja koristele tuoreella persiljalla.

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 145 g

    CO2e / 100 g
  • 295 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille