Tattaritabbouleh

Lisätty 06.05.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 30m

Neljälle

0,5 litraa idätettyä tattaria (huom. voit käyttää myös keitettyä couscousta, kvinoaa tai bulguria)
1 tl laadukasta suolaa
0,25 tl kanelia
1–2 valkosipulinkynttä puristettuna
1 sitruunan mehu
vajaa 1 rkl hunajaa
vastarouhittua mustapippuria
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
3 vartta kevätsipulia
nippu lehti- tai tavallista persiljaa
nippu minttua
1 kurkku kuutioituna
1 paprika kuutioituna
1 avokado kuutioituna
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä

Sekoita tattariin mausteet ja sitruunan mehu. Anna marinoitua samalla kun kuutioit kasvikset ja silppuat yrtit. Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa, tarkista maku ja tarjoile!

Resepti Outi Rinteen kirjasta Raakaruoka-aika! (Atena).

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille