Suppilovahverokastike

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
300 Suppilovahvero (g)
2 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl)
1 Voi (rkl)
2 Mustapippuri (tl)
0.5 Mineraalisuola (tl)
4 Persilja (rkl)

Valmistusohjeet:
Hae suppilovahverot lähimetsästä. Putsaa ja pilko pieneksi. Haihduta kuivalla pannulla ensin liika neste pois ja lisää voi. Pyöräytä hetken pannulla ja lisää ruokakerma. Rouhi muutama kierros mustapippuria ja pari kierrosta ruususuolaa myllystä. Lopuksi jauha puoli ruukkua tuoretta persiljaa / lehtipersiljaa. Keitä kasaan pari minuuttia.

Tarkista maku; lisää tarvittaessa suola / pippuri.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 79 g

    CO2e / 100 g
  • 139 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille