Suolamantelit

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 15m

4 henkilölle

2 Manteli (dl)
1 Rypsiöljy kylmäpuristettu (tl)
0.5 Suola (tl)

Valmistusohjeet:

Levitä mantelit leivinpaperille uunipellille ja paahda niitä uunin ylätasolla 175–200 asteessa 5–10 minuuttia. Vahdi paahtumista, koska mantelit palavat helposti.

Pyörittele mantelit ensin öljyssä ja sitten suolassa.

Ohje kirjasta Inna Somersalo: Yllin kyllin -herkkuja isolle ja pienelle joukolle, Multikustannus 2008. Kuva: Tero Heino. www.animalia.fi

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 136 g

    CO2e / 100 g
  • 50 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille