Suklaamuffinssi

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
3 Kananmuna
2,5 Sokeri (dl)
3,5 Vehnäjauho (dl)
150 Leivontamargariini 80% (grammaa)
3,5 Mustikka (dl)
30 Suklaa (grammaa)
1 Vanilliinisokeri (tl)
1 Leivinjauhe (tl)

Valmistusohjeet:
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniliinisokeri keskenään ja lisää vaahtoon. Sulata margariini ja lisää seokseen. Sekoita jäiset marjat ja rouhittu suklaa sekaan nostelemalla taikinaa. Jaa taikina noin 20 muffinssivuokaan (vuoka puolilleen taikinaa) ja paista uuninssa noin 10 minuuttia.

Erityspiirteet: Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 215 g

    CO2e / 100 g
  • 190 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille