Suklaakakku

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
200 Suklaa tumma (grammaa)
120 Voi (g)
6 Kananmuna
70 Vehnäjauho (g)
200 Sokeri (g)
1 Mansikka (dl)

Valmistusohjeet:
1. Sulata suklaa mikrossa ja lisää siihen pehmeä voi. Sekoita.
2. Vatkaa sokeri ja munat. Lisää jauho ja suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada massa korppujauhotettuun vuokaan
4. Paista 30-35min 180 asteessa.
5. Irrota kakku vuoasta vasta kun se on jäähtynyt. Koristele mansikoilla.

Huom. Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä hieman löysemmäksi, mutakakun tapaan.

Vinkki: voit myös lisätä hieman minttulikööriä tai mariannerakeita tuomaan minttusuklaan makua

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 230 g

    CO2e / 100 g
  • 384 g

    CO2e / annos

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille