Suklaa-punaherukkakakku

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 10
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

10 henkilölle
2 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
250 Suklaa tumma (grammaa)
250 Margariini 40 % (grammaa)
1 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (dl)
1 Riisijauho / -hiutale (dl)
3 Punaherukka (dl)
1,5 Kerma 38 % rasvaa, vispikerma, vähälaktoosinen, iskukuumennettu (dl)
3 Tomusokeri (dl)

Valmistusohjeet:
Säädä uuni 180 asteeseen.
Sulata suklaa vesihauteessa.
Vatkaa margariini ja tomusokeri massaksi. Lisää pehmeä tofu.
Kaada sulatettu suklaa joukkoon.
Sekoita jauhot keskenään ja pyöräytä punaherukat jauhoissa. Lisää jauhoiset marjat sekä loput jauhot nopeasti vatkaten taikinaan.
Voitele ja jauhota vuoka ja kaada taikina vuokaan.
Paista noin 45 minuuttia.
Koristele punaherukoilla ja kerma- tai soijavaahdolla!

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 183 g

    CO2e / 100 g
  • 301 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille