Soijarouhepyörykät

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
2 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
2 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Sipuli
3 Soijakastike (rkl)
3 Paprikajauhe (rkl)
1 Mustapippuri, rouhittu (tl)
0.5 Merisuola (rkl)
5 Grillimauste, grillausmauste (tl)
3 Savupaprikajauhe (tl)
3 Rypsiöljy (rkl)
7 Vehnäjauho (rkl)
3 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)

Valmistusohjeet:
Sekoita kulhossa soijarouhe, vesi, jauhot, soijakastike ja mausteet. Pilko sipuli pieneksi ja kuullota öljyssä. Lisää paistettu sipuli taikinaan ja sekoita. Lisää kuumalle pannulle hiukan öljyä ja muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä suoraan pannulle. Anna pyöryköiden paistua hetki ennen kuin yrität käännellä niitä, paista sitten molemmin puolin.

Jauhojen ansiosta nämä pysyvät kasassa erinomaisesti, vaikka taikina vaikuttaakin pehmeältä. Pyörykät tiivistyvät vielä hiukan jäähtyessään, eli ovat hyviä uudelleen lämmitettyinä tai kylminä naposteltavina.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 37 g

    CO2e / 100 g
  • 104 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille