Soijarouhepihvit

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
1 Soijakerma (dl)
1 Sipuli
3 Valkosipuli (kynsi)
0.5 Korppujauho (dl)
1 Soijakastike (rkl)
1 Kasvisliemikuutio
1 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
2 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Vehnäjauho (dl)
0.5 Rypsiöljy (dl)
0.5 Mustapippuri (tl)
0.5 Paprikajauhe (tl)
0.5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)

Valmistusohjeet:
1. Liota kasvisliemikuutio kuumaan veteen ja lisää soijakastike
2. Kaada mausteliemi soijarouheen päälle, sekoita ja anna soijarouheen turvota
3. Turvota korppujauhoja kermassa muutama minuutti ja lisää ne keitettyyn soijarouheeseen
4. Pilko ja kuullota sipuli sekä valkosipuli öljyssä noin viisi minuuttia ja lisää seokseen, valkosipulia oman maun mukaan
5. Lisää vehnäjauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Laita mausteita oman maun mukaan, grillausmauste sopii hyvin myös.
6. Muotoile ja paista pihvejä noin viisi minuuttia molemmin puolin

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 58 g

    CO2e / 100 g
  • 110 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille