Soijarouhe-kasviskeitto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
1.5 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
4 Rypsiöljy (rkl)
2 Soijakastike (rkl)
2 Balsamico, tumma (rkl)
1 Valkosipulijauhe (tl)
2 Tabasco (tl)
12 Vesi, vesijohtovesi (dl)
3 Peruna
1 Sipuli
200 Keittojuuressekoitus porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo (grammaa)
1 Apetit Kotimaiset Herneet (pussi 200 g)
1.5 Kasvisliemikuutio
6 Persilja (rkl

Valmistusohjeet:
1. Valmista marinadi (öljy, soijakastike, balsamico ja mausteet). Lisää tumma soijarouhe ja anna maustua vähintään tunnin ajan.
2. Kuutioi perunat ja laita kiehumaan. Lisää hienonnettu sipuli, keittojuurekset ja herneet.
3. Sekoita kasvisliemikuutiot ja soijarouhe mukaan. Kiehauta.
4. Hauduta 10 minuuttia ja lisää viimeisenä tuoretta silputtua persiljaa.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 18 g

    CO2e / 100 g
  • 64 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille