Siiderimarinoidut muikut

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
500 Muikku järvi (g)
2 Siideri, kuiva, 4,7 til% alkoholia (dl)
0.75 Väkiviinaetikka (dl)
1.5 Suola (tl)
1 Rosepippuri, kokonainen (tl)

Valmistusohjeet:
Sekoita siideri, etikka ja suola keskenään ja murustele joukkoon puoli teelusikallista rosepippuria. Kaada marinadi muikkujen päälle ja laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

Ota muikut marinadista ja koristele puolella lusikallisella rosepippureita. Tarjoa jääkaappikylmänä joko hyvän leivän päällä tai perunoiden kanssa.

Resepti kirjasta Kausiruokaa herkuttelijoille ja ilmastonystäville.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 219 g

    CO2e / 100 g
  • 216 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille