Sieni-vihreäpapu-pasta

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
3 Pasta (dl)
150 Herkkusieni (grammaa)
2 Soijakerma (dl)
200 Vihreä papu/taitepapu (grammaa)
2 Mineraalisuola (tl)
1 Mustapippuri (tl)
2 Valkosipuli (kynsi)
3 Oliiviöljy (rkl)

Valmistusohjeet:
Keitä vihreitä papuja kiehuvassa vedessä muutama minuutti, jotta ne pehmenevät hiukan. Nosta pavut vedestä ja laita pasta kiehumaan samaan veteen. Pilko valkosipuli ja sienet. Kuullota valkosipuli oliiviöljyssä ja lisää pavut ja sienet pannulle. Lisää tämän jälkeen kerma ja pasta. Mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 86 g

    CO2e / 100 g
  • 170 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille