Shaitanin täytetyt brunssileivät

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
2 Pitaleipä (kpl)
4 Oliiviöljy (rkl)
2 Tomaatti (kpl)
4 Kananmuna
0.5 Chilijauhe (tl)
0.5 Kurkuma (tl)
1 Timjami (tl)
0.1 Mineraalisuola (tl)
1 Lehtipersilja (dl)
25 Korianteri, tuore (g)

Valmistusohjeet:
Paahda pitaleipiä, kunnes ne pullistuvat hieman. Leikkaa vaakatasossa leipiin syvä tasku. Kääri keittiöliinaan, jotta ne pysyvät lämpiminä.

Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja laita viipaloidut tomaatit pannuun: paista molemmin puolin 30 sekuntia ja nosta pienelle lautaselle. Riko kananmunat pannuun ja paista 30 sekuntia. Sirottele mausteet tasaisesti pinnalle. Nosta munat liedeltä kun ne ovat makusi mukaan kypsiä. Täytä lastan avulla pitaleivät tomaatilla, paistetuilla kananmunilla ja silputuilla tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 303 g

    CO2e / 100 g
  • 1056 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille