Savutofu

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
Vehnäjauho (rkl)
Suola (tl)
Vesi, vesijohtovesi (dl)
Hapankorppu (g)

Valmistusohjeet:
Peitä kokonainen savutofupala löysällä vehnäjauhoista, suolasta ja vedestä tehdyllä taikinalla. Murskaa hapankorppuja hienoksi rouheeksi ja pyörittele taikinoitu tofu hapankorppumurskassa. Paista uunissa 250 asteessa n. 15–20 minuuttia. Lisukkeeksi voit valmistaa vaikka sinappi- tai punaviinikastikkeen.
Resepti: Inna Somersalo, Kuva: Tero Heino, www.animalia.f

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 120 g

    CO2e / 100 g
  • 108 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille