Savulahna

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
1000 Lahna savustettu (g)
400 Peruna

Valmistusohjeet:
Suolista kala selästä, lisää merisuolaa ruokalusikallinen sisälle.
Savusta laatikossa 30 min.
Tarjoa kokonaisena keitettyjen kuoriperunoiden kera. Purista keitetty peruna lautaselle kourassa. Lisää tillisilppua jos haluat.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 22 g

    CO2e / 100 g
  • 1047 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille