Ruusunmarjahyve

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Hasselpähkinä (dl)
1 Kaurahiutale (dl)
2 Ruusunmarjasose sokeroimaton (dl)
2 Vanilliinikastike vispautuva (dl)
2.5 Maitorahka < 0,5% rasvaa (dl)
2 Vaniljasokeri (tl)
2 Hunaja (rkl)

Valmistusohjeet:
Rouhi pähkinät, sekoita kaurahiutaleisiin. Lusikoi seos annosmaljojen pohjalle. Nosta ruusunmarjasose päälle. Vatkaa vaniljavaahto kovaksi vaahdoksi. Sekoita se maitorahkan joukkoon, mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Kääntele kevyesti ruusunmarjasoseen joukkoon. Anna vetäytyä hetki kylmässä ennen tarjoamista.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 110 g

    CO2e / 100 g
  • 188 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille