Ruokaisa pastasalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
2 Basilika kuivattu (rkl)
1,5 Oregano, kuivattu (rkl)
1 Timjami (tl)
1 Curryjauhe (tl)
2 Omenaviinietikka (rkl)
3 Soijakastike (rkl)
0,5 Oliiviöljy (dl)
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
150 Pasta (g)
2 Porkkana
1 Parsakaali brokkoli
1 Kurkku (kpl)
200 Maissi jyvät (grammaa)
2 Oliivi (dl)
2 Tomaatti (kpl)
0,5 Sormisuola (tl)

Valmistusohjeet:
Mittaa kastikkeen ainekset (yrtit, curry, viinietikka, soijakastike ja oliiviöljy) kannelliseen lasipurkkiin ja ravista. Jätä maustumaan ja ravista silloin tällöin. Keitä pasta kypsäksi.

Kuutioi/paloittele porkkana ja broccoli. Laita kattilan pohjalle 1-2 cm vettä sekä ripaus suolaa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää porkkanat ja anna kiehua muutama minuutti kannen alla. Lisää broccoli ja anna höyrystyä vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi vielä pakastemaissi ja jatka höyryttämistä pari minuuttia.

Kuutioi/viipaloi tofu, kurkku, oliivit ja tomaatit. Kaada pastasta ja vihanneksista ylimääräinen neste pois ja laita kaikki ainekset suureen lasikulhoon. Kaada päälle yrttikastike ja sekoita. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Erityspiirteet:, , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 81 g

    CO2e / 100 g
  • 385 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille