Ruokaisa fetasalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
100 Rucola (g)
50 Babypinaatti (g)
100 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
100 Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (g)
1 Kuskus (dl)
20 Oliivi, kalamata
3 Oliiviöljy (rkl)
1 Punaviinietikka (rkl)
0,5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)

Valmistusohjeet:
1) Kypsennä 1 dl kokojyväkuskusia ohjeen mukaan (1:1 kiehuvaa vettä, hieman suolaa, öljyä, 8 min. haudutus, erottele jyvät toisistaan haarukalla). Anna jäähtyä. 2) Sekoita salaattiainekset (sekalaiset vihreät salaatit, puoliksi leikatut tomaatit, oliivit ja kuutioitu feta) keskenään. 3) Valmista salaattikastike. Sekoita öljy ja viinietikka suolan ja pippurin kanssa. Ravista. Voit halutessasi lisätä myös hieman kuivattua oreganoa. Resepti: Alex Nieminen

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 398 g

    CO2e / 100 g
  • 583 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille