Ruisskagen

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle

5 viipaletta ruisleipää, esim. Real
3 luomukananmunaa
250 g MSC-merkittyjä katkarapuja (vastuullisesti pyydetty)
Tuoretta ruohosipulia
Tuoretta tilliä
valkopippuria
1 dl majoneesia
120 g smetanaa

Valmistusohjeet:

Sulata katkaravut ja anna ylimääräisen veden valua pois. Keitä kananmunat koviksi. Silppua tilli ja ruohosipuli. Pilko keitetyt kananmunat pieneksi silpuksi ja sekoita yrtteihin. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Paahda ruisleivät (Esim. Real käy tähän erinomaisesti) ja jaa kylmettynyt täyte leipäpalojen päälle. Koristele tillillä tai ruohosipulilla.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 258 g

    CO2e / 100 g
  • 507 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille