Ratatouille Lähi-idän tapaan

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
2 Munakoiso
2 Kesäkurpitsa zucchini
2 Peruna
1 Paprika punainen (kpl)
1 Paprika vihreä (kpl)
1 Sipuli
8 Valkosipuli (kynsi)
4 Tomaatti (kpl)
2 Oregano, kuivattu (tl)
3 Laakerinlehti (kpl)
Mustapippuri, rouhittu (tl)
Suola (tl)
2 Lehtipersilja (dl)

Valmistusohjeet:
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Pane kaikki ainekset suolaa, pippuria ja persiljaa lukuun ottamatta uunivuokaan tai pataan isoiksi paloiksi pilkottuna. Kääntele ainekset sekaisin. Lisää sen verran vettä, että pohja peittyy. Peitä kannella ja hauduta 1.5 tuntia eli kunnes peruna ja muut vihannekset ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla ja koritsele silputulla persiljalla juuri ennen tarjoilua.

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 76 g

    CO2e / 100 g
  • 500 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille