Raparperipuuro

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
10 Vesi, vesijohtovesi (dl)
5 Raparperi (dl)
2 Mannasuurimo (dl)
1.5 Sokeri (dl)
1 Merisuola (g)

Valmistusohjeet:
1. Kuori ja pilko raparperit pieniksi paloiksi.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää raparperi, sokeri ja ripaus suolaa.
3. Keitä hetki ja sekoita joukkoon mannasuurimot.
4. Hauduta miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Sekoita välillä.
5. Tarjoa maidon kanssa kuumana tai kylmänä.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 16 g

    CO2e / 100 g
  • 67 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille