Raikas vesimelonisorbetti

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 1
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

1 henkilölle
100 Vesimeloni kuorittu (grammaa)
50 Mansikka (grammaa)
2 Minttu (g)

Valmistusohjeet:
Pilko vesimeloni kuutioiksi. Pakasta melonikuutiot ja mansikat (tämä tehdään etukäteen). Kun haluat tarjoilla sorbetin, ota meloni ja mansikat pakkasesta ja anna niiden sulaa huoneenlämmössä hetki, jotta ne eivät olisi aivan kivikovia. Soseuta sitten meloni, mansikat ja maun mukainen määrä tuoreita mintun lehtiä (noin 10 pientä) tehosekoittimella tai sauvasekoittimella sorbetiksi. Tarjoa samantien sellaisenaan tai esimerkiksi suklaakastikkeen kera.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 43 g

    CO2e / 100 g
  • 74 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille