Punajuuripiiras

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
2.5 Ruis-vehnäjauhoseos (dl)
1 Leivinjauhe (tl)
100 Leivontamargariini 80% (grammaa)
3 Vesi, vesijohtovesi (rkl)
5 Punajuuri
3 Porkkana
2 Purjosipuli
1 Rypsiöljy (rkl)
150 Sinihomejuusto rasvaa 27-30 g, aura/danazole rasvaa 50 % kuivapainosta (g)
2 Soijakerma (dl)
2 Kananmuna

Valmistusohjeet:
Valmista pohjataikina: Sekoita kuivat aineet ja nypi joukkoon rasva. Lisää vesi japuristele seos tasaiseksi.
Voitele irtopohjavuoka (24 cm) ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin. Nosta jääkaappiin odottamaan.
Raasra punajuuret ja porkkanat karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Kuullota kasviksia kunnes ne pehmenevät. Lisää homejuusto, kerma ja munat. Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja halutetssasi valkosipulilla. Sekoita ja anna jäähtyä.
Kumoa punajuuriseos taikinapohjan päälle. Päaista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 232 g

    CO2e / 100 g
  • 688 g

    CO2e / annos

Huili on Suomen ensimmäinen ja ainoa ekologinen aikakauslehti. Ekologisen elämäntavan lisäksi Huili käsittelee kulttuuria, matkoja, ajankäyttöä ja uusia ilmiöitä. Nimi kehottaa huilaamaan, tankkaamaan energiaa. Tilaa lehti osoitteessa www.huililehti.fi.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille