Punajuuripihvit

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

6 henkilölle
100 Peruna (g)
1.5 Kaurahiutale (dl)
1 Kasvisliemikuutio
2 Punasipuli (kpl)
1 Ruohosipuli (dl)
1 Lehtipersilja (dl)
1.5 Creme fraiche 15-18% rasvaa, ranskankerma (dl)
1 Sinihomejuusto rasvaa 17 g, aura 40 g (kpl)
4 Sitruunapippuri (tl)
0.5 Auringonkukkaöljy (dl)
2 Kananmuna
300 Punajuuri (grammaa)

Valmistusohjeet:
Keitä juurekset kuorineen. Kuori ja raasta ne. Sekoita liemikuutio n. 1 dl:n vettä. Silppua sipulit ihan pieniksi. Murenna sinihomejuusto haarukalla. Sekoita sitten kaikki ainekset yhdeksi massaksi. Leivo leivinpaperin päälle massasta pihvejä, joiden halkaisija on n. 7 cm. Paista pihvit 200-asteisessa uunissa ruskehtaviksi noin 20 min. Koristele pihvit tarjolle tuotaessa tuoreella persiljalla. Tarjoa pihvit kotitekoisen perunamuusin kera.

Jos massa tuntuu liian vetiseltä, voit lisätä halutessasi korppujauhoja siihen, jotta pihvien muotoilu onnistuisi.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 167 g

    CO2e / 100 g
  • 277 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille