Punajuuripihvit

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
2 Soijarouhe, vaalea/tumma (dl)
2 Vesi, vesijohtovesi (dl)
0,5 Kasvisliemikuutio
2 Punajuuri
1 Vehnäjauho puolikarkea (dl)
1 Mustapippuri (tl)
0,5 Suola (tl)
2 Voi (rkl)

Valmistusohjeet:
Kuumenna vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää soijarouhe ja anna sen turvota. Kuori ja raasta punajuuret. Sekoita kaikki ainekset (paitsi voi) tasaiseksi massaksi ja muotoile siitä pihvejä. Paista voissa tai öljyssä molemmin puolin pari minuuttia ja tarjoile.

Erityspiirteet: Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 58 g

    CO2e / 100 g
  • 77 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille