Punajuuri-fetaquinotto

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 10m
  • Valmistusaika: 20m
  • Yhteensä: 30m

4 henkilölle

100 g kvinoaa
3 punajuurta
1 kasvisliemikuutio
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g fetajuustoa
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl siirappia
2 rkl rypsiöljyä
4 dl vettä

Valmistusohjeet:

Kuutio sipuli ja silppua valkosipuli pieneksi. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kuutioi punajuuri pieniksi paloiksi ja lisää pannulle. Paista hetki.

Sekoita 2 dl kvinoanjyviä kasvisten joukkoon pannulla. Lisää kasvisliemikuutio ja vettä desi kerrallaan. Kun vesi on imeytynyt, lisää uusi desi kunnes n. 10 min päästä kaikki vesi on lisätty ja imeytynyt. Hauduta matalalla lämmöllä, kunnes punajuuret ovat pehmenneet.

Mausta pippurilla, yrttisuolalla, basilikalla ja siirapilla. Lisää lopuksi joukkoon feta pieneksi murustettuna ja tarjoile.

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 347 g

    CO2e / 100 g
  • 940 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille