Poromakaronilaatikko

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 3
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

3 henkilölle
400 Ruismakaroni (grammaa)
500 Kesäkurpitsa zucchini (grammaa)
150 Sipuli (grammaa)
250 Poronliha (grammaa)
1 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (dl)

Valmistusohjeet:
Zucchini, porojauheliha ja sipuli kuulotetaan t. paistetaan oliiviöljyssä n. 10 min. Makaronit keitetään. Kaikki vuokaan ja uuniin, jossa noin 30 min ja vähempikin riittää. Mausteet maun mukaan. Rosmariini sopii, mustapippuri jne.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 116 g

    CO2e / 100 g
  • 539 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille