Porkkanalaatikko

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 8
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle
1500 Porkkana (g)
1 Suola (tl)
2.5 Puuroriisi (dl)
5 Soijajuoma , soijamaito, vitaminoitu (dl)
0.5 Fariinisokeri (rkl)
0.5 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
0.5 Neilikka, jauhettu (tl)
0.5 Valkopippuri (tl)
2 Korppujauho (rkl)
4 Ruokaöljy (rkl)

Valmistusohjeet:
1) Kuori porkkanat ja paloittele ne kattilaan.
2) Keitä suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi. Anna veden juuri ja juuri peittää porkkananpalat.
3) Keitä puuroriisi.
4) Lisää porkkanasoseeseen kypsät riisit, soijamaito ja mausteet (muskottia, neilikkaa, valkopippuria).
5) Tarkista suolan määrä.
6) Jos massa on vetistä, kiinteytä korppujauholla.
7) Kaada seos kahteen 1½ litran vetoiseen öljyllä voideltuun uunivuokaan.
8) Ripottele pinnalle korppujauhoja.

Paista 175°:ssa 1 tunti.

Resepti: Vegaaniliitto, www.vegaaniliitto.fi

Erityspiirteet:, , , , , Avainsanat:, , , , , ,

Hiilijalanjälki

  • 104 g

    CO2e / 100 g
  • 298 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille