Pippurinen rucolasalaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
0.25 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
0.5 Banaani kuorittu (kpl)
75 Rucola (g)
0.25 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
0.25 Kurkku (kpl)
0.5 Lime (kpl)
1 Ohratärkkelys (dl)
1 Hunaja (rkl)
0.5 Sormisuola (tl)
3 Rypsiöljy (rkl)
0.25 Mustapippuri (tl)
0.25 Valkopippuri (tl)

Valmistusohjeet:
1. Halkaise banaani ja pilko se noin 1-2 cm:n mittaisiksi paloiksi.

2. Sekoita kulhossa ohrakas ja ripaus suolaa ja mustapippuria.

3. Leivitä banaanit jauhoseoksessa ja paista niihin rapea pinta kuumalla pannulla.

4. viipaloi tofu pieniksi paloiksi. Paista öljyssä ja ripottele päälle hieman suolaa, musta- ja valkopippuria.

5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää hunaja ja anna hautua hetki.

6. Kun tofut ja banaanit ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, paloittele kurkku, revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.

7. Purista päälle limen mehu ja tarjoile!

Erityspiirteet:, , , , Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 43 g

    CO2e / 100 g
  • 105 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille