Piparminttuinen tofu sienikastikkeella

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Maustamaton, Luomu (pkt/270 g)
2 Kantarelli (dl)
1,5 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl)
1,5 Juustokumina, jeera (tl)
0,5 Soijakastike (dl)
1,5 Valkoviinietikka (rkl)
2 Rypsiöljy (rkl)
2 Pannukahvi (rkl)
0,5 Viherpippuri (rkl)

Valmistusohjeet:
Sienikastike:

1. Hienonna sipuli ja paista se yhdessä kantarellien kanssa kypsäksi pannulla.

2. Lisää kerma, vahvaksi keitetty kahvi, viherpippuria sekä ripaus suolaa ja anna hautua.

Tofut:

1. Paista juustokuminaa ja piparminttua hetki öljyssä.

2. Viipaloi Maustamaton Tofu ja paista viipaleita mausteöljyssä molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.

3. Käännä liedestä virta pois ja lisää loraus soijakastiketta ja valkoviinietikkaa. Kääntele tofuja hetki niin että maku imeytyy niihin.

Aseta tofut lautasille ja annostele päälle sienikastiketta. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden kera.

Erityspiirteet:, , Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 104 g

    CO2e / 100 g
  • 137 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille