Pinaattipesto

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 5
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

5 henkilölle
2 Vesi, vesijohtovesi (rkl)
2 Valkosipuli (kynsi)
1 Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
100 Basilika, tuore (grammaa)
2 Manteli (dl)
0.75 Rypsiöljy (dl)
2 Suola (tl)
0.5 Mustapippuri, rouhittu (tl)

Valmistusohjeet:
Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3-5 min. Kuori valkosipuli. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä kuumien kasvisten kastikkeena.

Kastike on hyvin suolaista, mutta koska sitä käytetään pieni määrä kerrallaan ruokaa maustamassa, tulee ruokaan kokonaisuudessa maltillisesti suolaa.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 65 g

    CO2e / 100 g
  • 68 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille