Pinaattiletut

Lisätty 08.02.2013
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 30m
  • Yhteensä: 30m

4 henkilölle

noin 100 g pinaattia (pakaste tai tuore)
75 g garamjauhoa (kikhernejauhe)
1 dl vehnäjauhoja
2,5 dl kauramaitoa
suokaa
1 rypsiöljyä

Valmistusohjeet:

Sekoita sulatettu pinaatti (puoli pussia), kikhernejauhot, (spelt)vehnäjauhot, kauramaito ja suola. Anna taikinan turvota 15-30 min ja paista pinaattiletuiksi rypsiöljyssä.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 58 g

    CO2e / 100 g
  • 73 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille