Pilsneripihvi

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

8 henkilölle

1300 Hirvenliha (grammaa)
3 Ruokaöljy (rkl)
1 Sipuli
3.3 Olut i-olut, 1 Maustepippuri (tl)
1 Mineraalisuola (tl)

Valmistusohjeet:
Lämmitä uuni 250 asteeseen. Paloittele hirvenlihan parin sentin kuutioiksi. Laita lihapalat ja ruokaöljy uunipataan, pyöräytä lihoja öljyssä niin, että öljyä tulee joka puolelle. Ruskista uunissa välillä lihoja käännellen n. 30 minuuttia.

Lisää sitten ykkösolut ja mausteet pataan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että lihat peittyvät. Hauduta 100-120 asteessa 4-6 tuntia. Lisää vettä tarpeen mukaan haudutuksen aikana.

Voit halutessasi suurustaa padan esim. voi-jauhosuuruksella (beurre manié), n. 3-4 rkl jauhoja ja saman verran voita.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 275 g

    CO2e / 100 g
  • 596 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille